Vivo V40 SE 5G

EVOLVEO XtraPhone 4.5 Q4

Zobrazit katalog
EVOLVEO XtraPhone 4.5 Q4
4,0 63 hodnocení
Mobilní telefon - Dual SIM 4.5", Quad Core 1.5 GHz, GPU PowerVR SGX 544MP, qHD IPS 960x540px s 16.7mil. barev, 1GB RAM, 8GB ROM, 8Mpx fotoaparát, 3G, GPS, WiFi + WiFi hotspot, Bluetooth 4.0, FM, microSDHC, micro USB, Android 4.2, bílý zadní kryt White Pearl + stylové černé pouzdro + ochranná fólie + čisticí podložka
Kód:  JD164l Prod. číslo:  XP-4.5Q4 Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

EVOLVEO XtraPhone 4.5 Q4

Evolveo představilo ideální smartphone k běžnému použití. Telefon běží na oblíbeném operačním systému Google Android 4.2 Jelly Bean. Model překvapí nejen vysokým výkonem, ale i elegantním designem. Hravě zvládne nejnovější a nejnáročnější Android aplikace, emailovou komunikaci, prohlížení internetu a mnohem více. Je určen lidem, kteří očekávají od telefonu plynulý chod a komfort dotykového displeje.
 
 
 

Mistr své váhy


Splynutí ekonomické ceny a fanouškovské výbavy.
  • Dotykový 4,5" IPS displej
  • Štíhlé tělo s lehce pogumovaným krytem
  • 8Mpx fotoaparát & přední webkamera
  • Dual SIM
  • Wi-Fi, 3G, GPS, Bluetooth
 

Pohodlná plocha


Výrobní IPS technologie nabízí oproti běžným panelům čitelnost dokonce i pod slunečním svitem. Barevné podání je pestřejší a neměnné i z krajních úhlů. Přičtěme k tomu vysokou úhlopříčku 4,5" a máme zde funkční zařízení pro všechny příležitosti.
 

Pro náročné


Srdcem Xtraphonu je 4jádrový procesor s frekvencí 1,5 GHz. Výsledkem je rychlé prohlížení internetu, možnost stahování velkých souborů a bezproblémový multitasking.

Zvolená architektura šetří baterii a využívá jen tolik výkonu, kolik je potřeba. S integrovaným grafickým čipem je garantována plynulá zábava i v podobě náročných her.
 

Fotoaparát


Smartphone je vybaven citlivým 8.0 megapixelovým fotoaparátem s automatickým ostřením, LED diodou a natáčení v HD rozlišení.

Podpora režimu High Dynamic Range vám umožní vidět rozšířením rozsahu expozice více detailů na vybraných snímcích. Nový foto editor nabízí filtry, ohraničení a další nástroje pro snadnou úpravu fotografií.
 

Všestranný


Populární operační systém Google Android 4.2 Jelly Bean mění Xtraphone v univerzální zařízení. Nyní je možné přizpůsobit plochu užitečnými widgety jako je kalendář, počasí nebo výpis ze sociálních sítí.

Portál Google Play dává na výběr ze statisíců aplikací ke stažení. Mnohé potěší, že nezanedbatelná část je k dispozici zdarma. V nabídce nechybí zábavné hry, grafické editory nebo pomůcky pro usnadnění života.
 

Nejen XtraPhone


Bohaté příslušenství oceníte každý den. Bílý zadní kryt, stylové černé pouzdro, ochranná fólie, čistící podložka a hands-free sluchátka jsou vysokým nadstandardem. 
 

Parametry a specifikace

Konstrukce a barva

Typ
Dotykový displej Hotovo!

Fotoaparát

Funkce fotoaparátu
Přisvětlovací dioda Hotovo!

Paměť a výkon

Maximální velikost paměťové karty
32 GB Hotovo!
Frekvence procesoru
1,5 GHz (1 500 MHz) Hotovo!

Komunikace a síť

Datové služby
HSPA (3.5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G) Hotovo!
Typ hlavní SIM karty
Mini SIM Hotovo!

Konektory a senzory

Konektory
Jack (3,5mm) Hotovo!

Software

Verze operačního systému
Android 4.2 Jelly Bean Hotovo!
Více parametrů

EVOLVEO působí na trhu od roku 2005 a k jejím hlavním produktům patří elektronika z oblasti digitální domácnosti, osobní elektroniky a herních produktů. Značka se soustředí převážně na muže, kteří se zajímají o spotřební elektroniku a informační technologie. Nabízí trendové produkty, které nabídce velkých světových značek konkurují především výhodnější cenou. Mezinárodní tým značky EVOLVEO zajišťuje rozvoj, distribuci a servis ve více než deseti zemích.


Autorizovaný servis Evolveo Autorizovaný servis
Doručením výrobku přímo do autorizovaného servisu výrazně zkrátíte dobu trvání opravy. Pro více informací klikněte zde.
Technická podpora Evolveo Technická podpora
Pro více informací o technické podpoře klikněte zde.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro EVOLVEO XtraPhone 4.5 Q4 Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si EVOLVEO XtraPhone 4.5 Q4. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte EVOLVEO XtraPhone 4.5 Q4. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte EVOLVEO XtraPhone 4.5 Q4. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: EVOLVEO XtraPhone 4.5 Q4.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací