Dvouletá záruka pro firmy

Samsung Galaxy Grand Neo Duos (GT-I9060) Black

Zobrazit katalog
Samsung Galaxy Grand Neo Duos (GT-I9060) Black
3,8 9 hodnocení
Mobilní telefon 5.01" 800x480, procesor Quad-Core 1.2GHz, RAM 1GB, interní paměť 8GB, microSD až 64GB, fotoaparát 5Mpx, GPS, WiFi, Bluetooth 4.0, 3G, micro USB, Dual SIM, Li-Ion 2100mAh, Android 4.2
Kód:  SAMO0101 Prod. číslo:  GT-I9060MKDETL Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

Samsung Galaxy Grand Neo Duos (GT-I9060) Black Prodej skončil

Samsung Galaxy Grand Neo Duos (GT-I9060) Black

Chytrý telefon z dílen Samsungu, který zaujme především velkým 5,01" displejem a možností vložení 2 SIM karet současně. Grand Neo Duos využívá prověřeného zaobleného tvaru, který je charakteristický pro všechny telefony z řady Galaxy a uživateli zajistí pohodlný úchop. Poměr ceny k hardwarové výbavě je také velmi příznivý, čímž se stává dostupnějším pro více uživatelů.

Jeho potenciál jako výkonného smartphonu si naplno užijete díky již zmíněnému 5,01" TFT displeji s rozlišením 800×480. O svižný chod systému se postará čtyřjádrový procesor s frekvencí 1,2 GHz, kterému napomáhá celý 1 GB RAM paměti. Pro zachycení zážitků je připravena dvojice fotoaparátů: zadní s automatickým zaostřováním a integrovaným LED bleskem a rozlišením 5 megapixelů a přední kamera s VGA rozlišením. Vše, co zachytíte, si samozřejmě můžete uložit a kdykoliv přehrát z 8GB interní paměti s možností rozšíření MicroSD kartou až na 64 GB.

S využitím operačního systémem Android 4.2, je používání intuitivní a rychlé. Kompletně přizpůsobitelná domovská obrazovka s několika sekcemi zařídí přístup k hlavním funkcím, oblíbeným kontaktům a všemu, co byste chtěli mít dostupné na jediný dotek. Konektivitu telefonu zajistí Micro USB konektor, Wifi nebo Bluetooth a navíc i GPS navigace. Máte-li dvě telefonní čísla a nebaví vás již s sebou nosit dva mobily, je pro vás toto zařízení přímo vysvobozením. Můžete v něm mít vloženou soukromou i firemní SIM kartu najednou a jednoduše mezi nimi přepínat. Třešničkou je pak možnost výběru z více barevných variant.

Parametry a specifikace

Konstrukce a barva

Typ
Dotykový displej Hotovo!

Fotoaparát

Rozlišení hlavního zadního fotoaparátu
5 Mpx Hotovo!
Rozlišení předního fotoaparátu
0,3 Mpx Hotovo!
Maximální světelnost
f/2,6 Hotovo!
Funkce fotoaparátu
Přisvětlovací dioda Hotovo!

Paměť a výkon

Maximální velikost paměťové karty
64 GB Hotovo!
Počet jader procesoru
4 × Hotovo!
Frekvence procesoru
1,2 GHz (1 200 MHz) Hotovo!

Komunikace a síť

Datové služby
HSPA (3.5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G) Hotovo!
Typ hlavní SIM karty
Mini SIM Hotovo!
Typ vedlejší SIM karty
Mini SIM Hotovo!

Konektory a senzory

Konektory
Jack (3,5mm), USB micro Hotovo!

Software

Verze operačního systému
Android 4.2 Jelly Bean Hotovo!
Více parametrů

Vytvořit lepší svět. Neskromná vize, která pohání Samsung již od jeho vzniku v roce 1938. Odvaha investovat do vývoje nových technologií je pro firmu příznačná, jak dokládá řada vizionářských řešení. V současnosti je skupina Samsung největší společností v Jižní Koreji a 3. největší celosvětový konglomerát měřený dle tržeb. Spotřebitelé si spojují Samsung v prvé řadě s kvalitní spotřební elektronikou.

Všeobecně jsou známé mobilní telefony Galaxy, jedny z nejlepších a zároveň nejžádanějších mobilních telefonů své třídy. Nelze opomenout ani špičkové televizory Samsung. Na tomto poli společnost svými průhlednými panely potvrzuje odvahu vydávat se po nevyšlapaných cestách. Působnost společnosti je však mnohem širší. Je aktivní ve strojním a těžkém průmyslu, chemickém průmyslu, ve stavitelství, maloobchodu či finančních službách. 

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro Samsung Galaxy Grand Neo Duos (GT-I9060) Black Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Samsung Galaxy Grand Neo Duos (GT-I9060) Black. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsung Galaxy Grand Neo Duos (GT-I9060) Black.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací