BOOST JBL Philips Alza dny Boost

Lenovo ThinkCentre Vertical PC a Monitor Stand II pro 4,7

Zobrazit katalog
Lenovo ThinkCentre Vertical PC a Monitor Stand II pro 4,7
Stojan
Kód:  NT440a Prod. číslo:  41R4474 Stránky výrobce
Lenovo ThinkCentre Vertical PC a Monitor Stand II pro 4,7 Prodej skončil

Lenovo ThinkCentre Vertical PC a Monitor Stand II pro 4,7

Velmi ergonomický a univerzální stojan, který vám umožní maximalizovat pracovní prostor s bezpečným upevněním počítače za monitor. Oceníte především jednoduchou montáž, nastavitelnou výšku, náklon i otočení pro komfortní pohled na monitor ze všech úhlů. Určený pro monitory 17" - 22". Stojan je kompatibilní se standardem VESA 75 x 100. Obsahuje integrovaný připojovací kabel. Dejte sbohem bolavým zádům a zakupte si tento výrobek, který zkvalitní sezení i u dlouhodobé práce.

Parametry a specifikace:

Určení:
Monitory úhlopříčky 17 - 22"

VESA standart:
75 x 100

Rozměry:
38 x 26,5 x 27,5 cm

Hmotnost:
3,8 kg

Barevné provedení:
Černá

Lenovo je největším světovým výrobcem počítačů. Tato nadnárodní firma sídlící v Hong Kongu byla založena roku 1984 pod názvem Legend. Později se přejmenovala na Legend Novo ("nová legenda"), zkráceně Lenovo. V roce 2005 firma převzala počítačovou divizi IBM, čímž se zařadila mezi největší výrobce počítačů na světě.

Podobně ambiciózní plán má rovněž na poli mobilních telefonů – v lednu 2014 převzalo Lenovo mobilní divizi společnosti Motorola Mobility. Do portfolia firmy dále spadají i tablety, servery, monitory, televize nebo například úložné jednotky. Výrobky Lenova v sobě účelně kloubí nekompromisní kvalitu za příznivou cenu a jsou tak správnou volbou pro každého chytrého zákazníka.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Lenovo ThinkCentre Vertical PC a Monitor Stand II pro 4,7. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Lenovo ThinkCentre Vertical PC a Monitor Stand II pro 4,7. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Lenovo ThinkCentre Vertical PC a Monitor Stand II pro 4,7. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Lenovo ThinkCentre Vertical PC a Monitor Stand II pro 4,7.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací