Úložné boxy

Zobrazit katalog
Cena
-
Dostupnost
Stav zboží
Hodnocení od zákazníků
Vhodný na
Hračky
(444)
Oblečení
(341)
Nářadí
(66)
Potraviny
(90)
Lahve
(38)
Objem
0 l
335 l
-
Materiál
Plast
(440)
Polypropylen
(114)
Polyester
(109)
Textil
(102)
Dřevo
(67)
Výbava
Víko
(432)
Kolečka
(51)
Madla
(230)
Organizační přepážky
(57)
Vložka
(5)
Nejnovější objednávky
Filtrovat

Úložné boxy umožňují chytře nakládat s prostorem a udělat si ve všem pořádek. Uložíte je na jedno pevné místo, kde nebudou tolik na očích a zároveň stále prakticky po ruce. Úložné krabice zajistí, abyste měli o všech drobnostech ve své domácnosti dokonalý přehled. Mohou také sloužit jako designové doplňky v interiéru. Pokračujte ve čtení a vyberte si ideální úložný box pro vaše potřeby.

Pokračovat

Jak lze využít úložné boxy?

Nevíte, zdali vám úložné boxy k něčemu budou? Možností, jak je využít, jsou desítky. Někteří dávají úložné boxy pod postel a ukládají v nich ložní prádlo, jiní je používají jako organizér do skříně. Kterou variantu si zvolíte právě vy?

  • Umístěte úložné boxy do skříně. Zvětšíte tak využitelný prostor a nebudete muset prádlo složitě mačkat.
  • Velké plastové úložné boxy do koupelny jsou chytrou možností, jak shromáždit prádlo celé rodiny na praní.
  • Úložné boxy se hodí i na ingredience do kuchyně nebo nářadí do dílny.

Úložné boxy pro praktický a vkusný domov

Úložné boxy by neměly ve vaší domácnosti chybět hned z několika důvodů. Nejen, že zjednají pořádek ve skříních, zásuvkách a na policích, ale také vám pomohou využít veškerý možný prostor k úschově věcí. Usnadní vám fungování, zútulní interiér a přispějí k harmonickému životu ve vašem domově.

Úložné krabice

Úložná krabice nabízí prostor pro kreativitu. Pokud je pro vás na prvním místě design, najdete boxy různých tvarů, stylů, barev a potisků.

Úložné krabice podle určení

Úložné krabice vyberete nejsnadněji, pokud budete předem znát, pro co jsou určeny:

  • Zahradní úložné krabice lehce pojmou zahradnické nástroje, přebytečné květináče a kutilské nářadí.
  • Domácí krabice se postarají o věci, které by vám mohly při každodenním fungování překážet.
  • Kancelářské krabice si poradí s drobnějšími i většími předměty a zajistí vám klidnou práci.
  • Univerzální úložné boxy vás jistí ve všech případech a situacích.

i

Úložný box na hračky nesmí chybět v žádném dětském pokoji

Chcete vyřešit nepořádek v dětském pokoji a zbavit se poházených hraček? Zvolte dětský úložný box na hračky.

Úložná krabice: Jaký zvolit materiál?

Úložná krabice se vyrábí v nejrůznějších podobách a vyznat se v široké nabídce nemusí být úplně snadné. Abyste zjistili, který výrobek vám bude vyhovovat, podívejte se na základní rozdělení podle použitého materiálu:

Plastový úložný box je sázkou na jistotu

Plastové úložné boxy jsou velmi praktické a zároveň nejrozšířenější z variant, především díky pevnosti, nízké hmotnosti a široké dostupnosti. Oblíbené jsou především ty z průhledného materiálu, díky kterému snadno a rychle najdete to, co hledáte. Další výhodou je dlouhá životnost a skvělý poměr cena/kvalita.

I levné plastové boxy dokážou s organizací věcí v domácnosti udělat divy. Chcete-li své věci chránit před prachem a jinými nečistotami, podívejte se na úložné boxy s víkem.

Je libo textilní úložný box pod postel, nebo látkový organizér do skříně?

Textilní úložný box bude to pravé pro vás, pokud používáte některé předměty pouze sezónně nebo hledáte vhodné úložné boxy na oblečení. Když je zrovna nebudete využívat, dají se šikovně složit a ušetří prostor. A protože jsou látkové, snadno je vyperete. Skvěle se také hodí jako úložné boxy pod postel.

Využití prostoru se stylem? Dřevěné úložné boxy

Dřevěné úložné boxy se svým příjemným přírodním vzhledem dodají vašemu modernímu interiéru nového ducha. Jsou velmi odolné, takže do nich můžete uložit i těžší věci, a lehce se zasunují do polic. A pokud se vám zrovna nehodí masivní bedna, vybírat můžete také z roztomilých pletených košíků.


Úložný box s víkem střeží vaše poklady

Úložný box s víkem je praktický v první řadě tím, že ochrání uskladněné věci před prachem, vlhkem a jinými nečistotami. Jeho nespornou výhodou je, že na něj můžete pokládat další krabice a předměty. Na trhu jich je celá řada a každý vám bude sloužit k různým účelům. Které to jsou?

  • Plastový úložný box s víkem může sloužit pro uložení předmětů, jako jsou hračky, oblečení, nářadí apod.
  • Papírový úložný box s víkem je možné využít pro skladování dokumentů, fotografií, kancelářských potřeb, ale také například pro uložení dekorací.
  • Textilní úložný box s víkem se často používá pro ukládání oblečení, ale také ložního prádla, hraček a dalších předmětů k ochráně před prachem.

i

Jaké možnosti uzavírání přináší úložné boxy s víkem?

Úložné boxy s víkem jsou k dispozici v různých typech uzavírání, včetně zacvakávacích, zásuvných a nacvakávacích pojistek, což umožňuje vybrat si ten nejvhodnější typ ke skladování.

Jste otevřeni možnostem? Úložná krabice bez víka

Úložná krabice bez víka je praktičtější, než se na první pohled může zdát, a hodí se zejména tehdy, pokud potřebujete mít k uschovaným věcem snadný a rychlý přístup. Nabízí sice pohled na nezakrytý obsah, ale plusové body přičtete právě praktické manipulaci s předměty uvnitř.

Úložné krabice s víkem poskytnou vašim předmětům ochranu

Dekorativní krabice s víkem jsou navrženy tak, aby vám poskytly nejen úložný prostor, ale také estetickou hodnotu. Ekonomickým a velmi oblíbeným řešením jsou papírové krabice s víkem. Barevné varianty těchto krabic i nejrůznější motivy krásně oživí prostor a dodají vašemu domovu styl.

Pokud sháníte box, který pojme také objemnější předměty, velké množství hraček, zimního oblečení či sportovního vybavení, zvolte velký plastový box s víkem 200 l.

ůložné boxy

Úložné krabice s víkem v nejrůznějších designech dodají vašemu domovu šmrnc.

Úložné boxy na kolečkách pro lehký přesun

Úložné boxy bývají příliš těžké, a tak je jejich přesun náročný. Proto pokud víte, že budete do budoucna s věcmi manipulovat, využijte boxů s kolečky, které vám celý proces usnadní. Naštěstí ne vždy je potřeba s krabicemi plnými věcí hýbat, a tak spíše narazíte na varianty bez koleček.

Při nákupu si dejte pozor tské na to, aby měla úložná krabice na bocích otvory či madla pro uchopení a snadný přenos, jestliže s ní budete často manipulovat z místa na místo.

Úložná krabice tam, kde ji chcete mít – na velikosti záleží

Při výběru zvažte také, jaké má úložná krabice rozměry a počítejte raději s rezervou. Pokud již víte, co do krabice budete ukládat, pohlídejte si vnitřní rozměry. Zásadní parametr jsou i vnější míry boxu. Pokud vybíráte úložné boxy pod postel na kolečkách, ujistěte se, zda se kolečka do rozměrů počítají.

  • Úložné boxy 50l a méně jsou díky menším rozměrům ideální úložné boxy do kuchyně nebo na hračky.
  • Úložné boxy 100l nabízí slušnou dávku prostoru při úsporných rozměrech. Skvělé, pokud zápasíte s místem.
  • Velké úložné boxy 200l a více mívají na šířku více jak metr. Vhodné jsou spíše do sklepa nebo na půdu.

Všestranné využití nabízí úložné boxy pod postel, do skříně a do polic

Úložné boxy můžete vyžívat v podstatě na cokoliv od papírnictví až po kosmetiku. Využít je klidně můžete i na uchovávání jídla a potravin v kuchyni. Nejlepší úložné boxy na oblečení, ložní prádlo nebo obuv jsou ty, které jdou snadno zasunout pod postel. Stačí si jen vybrat ty pravé.


Textilní box bambusový Siguro

Úložné boxy na oblečení šetří místo i čas.

Krabice a krabičky pro speciální účely

Krabice slouží k uchování věcí každodenního užití, ale je na místě zmínit i jejich nevšední a zároveň praktické využití. Třeba takové krabičky poslední záchrany, známé pod lidovou zkratkou KPZtky, jsou šikovnou cestou, jak mít po ruce vše potřebné k přežití. Speciální a originálně postavené jsou také krabice na šperky s vloženými organizéry, které zajistí, aby měly dámy o svých klenotech přehled.

i

Sháníte co nejlevnější úložné boxy a krabice?

Snažíte se sehnat co nejlevnější úložné boxy a krabice do domácnosti? Podívejte se do naší kategorie výprodej – akce – sleva nebo bazar a vyberte si zboží za mnohem příznivější ceny.

Majitelům zahrad přijdou vhod zahradní úložné boxy

Zahradní úložné boxy jsou vynikajícím řešením pro všechny majitele zahrady, kteří potřebují venkovní skladovací prostor. Umožňují efektivní uskladnění různých věcí, jako je nářadí, polstry na zahradní nábytek nebo hračky. Některé zahradní boxy je možné také použít jako posezení.

Ekologické řešení skladování potravin přináší dózy na potraviny

Dózy na potraviny jsou velmi užitečným příslušenstvím pro skladování suchých potravin, koření, těstovin, ovoce a zeleniny a mnoha dalších. Tyto dózy jsou navrženy tak, aby udržely potraviny čerstvé po delší dobu a chránily je před vlhkostí, zápachy i škůdci. Vybírat můžete z nejrůznějších velikostí i materiálů.

Přehledné a bezpečné skladování dokumentů zajistí archivační krabice

Archivační krabice a boxy slouží k organizaci a ukládání papírové dokumentace. Chrání dokumenty před prachem, vlhkostí a poškozením, a zároveň umožňují snadný přístup k uloženým materiálům. Jsou obvykle opatřeny štítkem pro přehledné označení obsahu a rychlé vyhledávání dokumentů.

i

Podívejte se na širokou nabídku úložných boxů Siguro

Kvalitní a designové úložné boxy značky Siguro vám odhalí širokou nabídku textilních, 100% recyklovatelných plastových, přírodních bambusových i ocelových pomocníků do domácnosti. Pořídit si je můžete s víkem i bez víka, jež lze snadno dokoupit také zvlášť, nebo ve výhodné sadě. Poradí si se vším od domácích potřeb přes oblečení až po dílenské vybavení.

Skrýt popis
Pomohla vám tato informace?
Tento formulář slouží pouze k hodnocení informací v popisu výše.
Pokud máte dotaz k produktům, službám, dopravě či jiný požadavek, využijte zákaznické podpory.
Co bychom v něm měli zlepšit? Chybí vám zde něco? Je něco uvedeno špatně? Podělte se.

Nejprodávanější

1.
Úložný box - bez víka, užitný objem 32 litrů, materiál odolný plast, 100% recyklovatelný, BPA free, transparentní, vyrobeno v EU, rozměry 39,5 × 26 × 51 cm
219,-

2.
Úložný box - bez víka, užitný objem 8 litrů, materiál odolný plast, 100% recyklovatelný, BPA free, transparentní, vyrobeno v EU, rozměry 30 × 11,5 × 40 cm
99,-

3.
Koš na prádlo - z přírodního bambusu a textilie, rukojeti pro snazší přenášení, lze využít i jako organizér ve skříni či šatně, vhodný jako koš na čisté či špinavé prádlo, snadná údržba, šetrný k přírodě, objem 37 l, rozměry 25 × 45,7 × 31,7 cm
399,-

Další nejprodávanější
1 004 položek
Naše značka TOP kvalita za super cenu
3,5 37×
Siguro Pro Box 32 l, 39,5 x 26 x 51 cm, transparentní bez víka
Úložný box - bez víka, užitný objem 32 litrů, materiál odolný plast, 100% recyklovatelný, BPA free, transparentní, vyrobeno v EU, rozměry 39,5 × 26 × 51 cm
Super cena
219,-
Skladem > 10 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: SGR_SB_C432Z
Lidovka Levné, ale dobře hodnocené
4,1 14×
Tontarelli Rozkládací přepravka 32L MIX
Úložný box - skládací přepravka Voila - objem 32 l je určena ke skladování a přepravě věcí, je vyrobena z kvalitního plastu, větrací otvory, není vhodná k přímému styku s potravinami, nosnost 15 kg, rozměry přepravky - 47,5 x 35 x 23,6 cm (Š×V×H), assort barev - dodání barevné varianty produktů závisí na dostupnosti skladových zásob, není možné vybrat konkrétní barvu
Koupit s kódem ALZADNY10 179,-
199,-
Skladem 1 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: TONUB151
Zlatá střední cesta Dobrý poměr cena/výkon
4,7 39×
KETER Zahradní úložný box MARVEL PLUS 270l, grafit
Zahradní úložný box - plastový, odolný UV záření a odolný povětrnostním podmínkám, víko součástí, objem 270 l, rozměry 57,5 × 117 × 45 cm (V׊×H), imitace dřeva, šedá barva, hmotnost 7000 g
1 090,-
Skladem > 5 ks
Objednací kód: ROJ031
Pro náročné Kvalita bez kompromisů
5,0
Brabantia, chlebník fall front
Chlebník - materiál kov, rozměry 187 × 467 × 250 mm (V×D×H), nerezové provedení
1 579,-
Skladem 3 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: BRABC001
4,7 11×
KETER Zahradní úložný box ROCKWOOD, hnědý 570l
Zahradní úložný box - plastový, odolný UV záření a odolný povětrnostním podmínkám, víko součástí, rozměry 65 × 155 × 73 cm (V׊×H), nosnost 50 kg, hnědá barva, hmotnost 18000 g
2 990,-
Skladem > 5 ks
Objednací kód: ROJ025c
4,7 14×
KETER Zahradní úložný box BRIGHTWOOD 455l
Zahradní úložný box - plastový, odolný UV záření a odolný povětrnostním podmínkám, víko součástí, rozměry 60 × 145 × 70 cm (V׊×H), nosnost 50 kg, imitace dřeva, hnědá barva, hmotnost 18000 g
Super cena
3 290,- Ušetříte 300,-
Skladem 4 ks
Objednací kód: ROJ025b
Siguro Úložný vozík Simplex, bílý - Vozík Varianty
4,8 42×
Siguro Úložný vozík Simplex, bílý
Vozík - úložný, možnost využití i jako servírovací stolek, robustní konstrukce z oceli, odolná proti korozi a oděrkám, 3 přihrádky, 4 výškově nastavitelná kolečka s brzdou, max. nosnost 30 kg (10 kg na přihrádku), vhodný k použití v interiéru i venkovních prostorech, rozměry 780 × 460 × 340 mm, hmotnost 3,8 kg
Super cena
699,-
Skladem > 5 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: SGR_TR_G831W
3,5 37×
Siguro Pro Box 70 l, 39,5 x 39 x 72 cm, transparentní bez víka
Úložný box - bez víka, s kolečky, užitný objem 70 litrů, materiál odolný plast, 100% recyklovatelný, BPA free, transparentní, vyrobeno v EU, rozměry 39,5 × 39 × 72 cm
Super cena
399,-
Skladem > 10 ks
Objednací kód: SGR_SB_W470Z
4,4 111×
Siguro Koš na prádlo Cozy Home 37 l, 25 x 45,7 x 31,7 cm
Koš na prádlo - z přírodního bambusu a textilie, rukojeti pro snazší přenášení, lze využít i jako organizér ve skříni či šatně, vhodný jako koš na čisté či špinavé prádlo, snadná údržba, šetrný k přírodě, objem 37 l, rozměry 25 × 45,7 × 31,7 cm
Koupit s kódem ALZADNY30 279,-
Super cena
399,-
Skladem > 10 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: SGR_LH_B537Y
Siguro Úložný vozík Simplex, černý - Vozík Varianty
4,8 42×
Siguro Úložný vozík Simplex, černý
Vozík - úložný, možnost využití i jako servírovací stolek, robustní konstrukce z oceli, odolná proti korozi a oděrkám, 3 přihrádky, 4 výškově nastavitelná kolečka s brzdou, max. nosnost 30 kg (10 kg na přihrádku), vhodný k použití v interiéru i venkovních prostorech, rozměry 780 × 460 × 340 mm, hmotnost 3,8 kg
Super cena
699,-
Skladem > 5 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: SGR_TR_G832B
4,4 111×
Siguro Koš na prádlo Cozy Home s víkem, 33 l, 26 x 42 x 34 cm
Koš na prádlo - z přírodního bambusu a textilie, praktické víko, rukojeti pro snazší přenášení, lze využít i jako organizér ve skříni či šatně, vhodný jako koš na čisté či špinavé prádlo, snadná údržba, šetrný k přírodě, objem 33 l, rozměry 26 × 42 × 34 cm
Koupit s kódem ALZADNY20 399,-
Super cena
499,-
Skladem > 10 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: SGR_LH_H533Y
4,5 66×
Siguro Pro Box 32 l, 39,5 × 26 × 51 cm, Clear
Úložný box - s víkem, užitný objem 32 litrů, stohovatelný, materiál odolný plast, 100% recyklovatelný, BPA free, transparentní, vyrobeno v EU, rozměry 39,5 × 26 × 51 cm
Super cena
289,-
Skladem > 10 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: SGR_SB_C332Z
4,8
Tontarelli COMBI BOX 43L s víkem, transparent
Úložný box - s víkem, objem 43 l, materiál plast, rozměry 58,2 × 27,8 × 38 cm (Š×V×H)
Koupit s kódem ALZADNY10 359,-
399,-
Skladem > 10 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: TONUB369
4,7
Heidrun TEX BOX 150L
Úložný box - s víkem, objem 150 l, materiál plast, rozměry 58,5 × 78,5 × 40 cm (Š×V×H)
Zlevněno -10 %
599,- 669,-
Skladem > 5 ks
Objednací kód: HEIUB158
5,0
HEIDRUN Quasar Box 60 l zelená
Úložný box - s víkem, objem 60 l, materiál plast, rozměry 60 × 30 × 40 cm (Š×V×H)
Koupit s kódem ALZADNY20 263,-
329,-
Skladem > 10 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: HEIubx51
4,6 23×
ORION Box UH multi obdelník nízký 30 l
Úložný box - s víkem, objem 30 l, materiál plast, rozměry 33 × 29 × 48 cm (Š×V×H), hmotnost 1170 g
449,-
Skladem 3 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: ORIUB146
4,5 66×
Siguro Pro Box 70 l, 39,5 × 39 × 72 cm Clear
Úložný box - s víkem, s kolečky, užitný objem 70 litrů, stohovatelný, materiál odolný plast, 100% recyklovatelný, BPA free, transparentní, vyrobeno v EU, rozměry 39,5 × 39 × 72 cm
Super cena
499,-
Skladem > 10 ks
Objednací kód: SGR_SB_W370Z
3,5 37×
Siguro Pro Box 8 l, 30 x 11,5 x 40 cm, transparentní bez víka
Úložný box - bez víka, užitný objem 8 litrů, materiál odolný plast, 100% recyklovatelný, BPA free, transparentní, vyrobeno v EU, rozměry 30 × 11,5 × 40 cm
Super cena
99,-
Skladem > 20 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: SGR_SB_C408Z
3,5 37×
Siguro Pro Box 53 l, 39,5 x 44 x 51 cm, transparentní bez víka
Úložný box - bez víka, užitný objem 53 litrů, materiál odolný plast, 100% recyklovatelný, BPA free, transparentní, vyrobeno v EU, rozměry 39,5 × 44 × 51 cm
Super cena
329,-
Skladem > 10 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: SGR_SB_C453Z
Curver INFINITY DOTS box 11L - bílý - Úložný box Varianty
4,9 14×
Curver INFINITY DOTS box 11L - bílý
Úložný box - s víkem, objem 11 l, materiál plast, větrací otvory, rozměry 27 × 14 × 36 cm (Š×V×H), hmotnost 530 g
199,-
Skladem > 10 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: NOCUB089
4,8 50×
Siguro Textilní úložný box XXL, 28 x 69 x 49 cm
Úložný box - ochrana před špínou a prachem, ideální pro uložení oblečení, sezónních věcí, přikrývek a polštářů, vyrobeno z prodyšné netkané textilie, zavírání na zip, praktický průhled, 2 rukojeti, objem 94 l, rozměry 28 × 69 × 49 cm
Super cena
159,-
Skladem > 10 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: SGR_SB_L599Y
5,0
Siguro Sada boxů Bamboo Line, 4 ks
Úložný box - 4dílná sada, z přírodního bambusu, snadná údržba, šetrné k přírodě, rozměry 6,9 × 20,3 × 11,4 / 6,9 × 22,9 × 14,6 / 6,9 × 25,4 × 17,8 / 6,9 × 27,9 × 20,3 cm
Koupit s kódem ALZADNY30 279,-
Super cena
398,-
Skladem > 10 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: SGR_SB_C6S4BB
5,0
TESCOMA Obal na šaty FANCY HOME 150 x 60 cm, cappuccino
Cestovní obal na oblečení , ochrání oděvy před znečištěním při skladování i cestování, vyrobeno z kvalitního prodyšného syntetického materiálu
Koupit s kódem KVETEN24 167,-
209,-
Skladem > 10 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: TESOB558
5,0
HEIDRUN Regál se 4 zásuvkami černá
Regál Plastový regál se 4 šuplíky. Barva černá. Barva šuplíků: transparentní. Rozměry Délka: 29 cm, Šířka: 38 cm, Výška: 78 cm. Objem zásuvky: 11,8 l
Koupit s kódem ALZADNY20 695,-
869,-
Skladem 1 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: HEIrg16

Úložné boxy

Úložné boxy

V kategorii Úložné boxy máme právě teď na Alza.cz celkem 1004 produktů.
Podívejte se na produkty seřazené podle ceny od nejlevnějšího v kategorii levné úložné boxy Produkty seřazené od nejdražšího po nejlevnější hledejte v kategorii nejdražší úložné boxy Zboží seřazené dle prodejnosti od nejvíce po nejméně prodávané najde v kategorii nejprodávanější, nejlepší úložné boxy Produkty řazené dle hodnocení uživatelů od nejlepšího najdete v úložné boxy recenze
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací