Acer Liquid Z520 16GB Black

Zobrazit katalog
Acer Liquid Z520 16GB Black
4,4 24 hodnocení
Mobilní telefon 5" 854x480, procesor MT6582M Quad Core 1.3GHz, RAM 2GB, interní paměť 16GB, Dual SIM, fotoaparát 2MPx + 8Mpx, WiFi, 3G, Bluetooth 4.0, microSD, micro USB, Android 4.4
Kód:  NC010c5j5 Prod. číslo:  HM.HP7EU.001 Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

Acer Liquid Z520 16GB Black

Vlastnosti telefonu

144 mm

Tato fotografie je vypnuta z lightBoxu a nebude se v něm tedy zobrazovat.
Mobilní telefon Acer Liquid Z520

74 mm

Tato fotografie je vypnuta z lightBoxu a nebude se v něm tedy zobrazovat.
Mobilní telefon Acer Liquid Z520

9,9 mm

Hmotnost telefonu:     154 g

Úhlopříčka displeje

5"

úhlopříčka displeje

Typ operačního systému

Android 4.4

typ operačního systému

Výdrž baterie

8 h

výdrž baterie

MicroSim

Micro SIM

typ SIM karty

Rozměry

74 x 144 x 9,9 mm

rozměry telefonu (Š×V×H)

Vnitřní paměť

16 GB

vnitřní paměť

Typ fotoaparátu

8 Mpx

fotoaparát

Připojení

Není známo

(parametr nebyl dohledán)

SD karta

Micro SD

slot na paměťové karty

Váha

    154 g

hmotnost telefonu

Elegantní duální mobilní telefon ACER Liquid vás zaujme hned na první pohled svým černým provedením a zakřivenými liniemi pro lepší úchop. Telefon má 5'' LCD displej, který se ale odlišuje od běžných displejů. Displej je vybaven ochranným filtrem modrého světla, které způsobuje výraznou únavu očí a později i poškození zraku. Tento jedinečný displej je vyvinut tak, aby vám nepoškozoval zrak při dlouhodobém používání mobilního telefonu. Plynulý chod a rychlé otevírání aplikací vám zajišťuje čtyřjádrový procesor MT6582M s frekvencí 1,3 GHz s operačním systémem Android 4.4 KitKat. Vnitřní paměť úložiště je 16 GB. Rozšířit paměť lze pomocí paměťové karty do velikosti 32 GB. Paměť RAM je 2 GB a bez problému tak zvládne veškeré otevřené procesy, aniž by telefon tzv. zamrzl nebo se zpomalil. 

Hlavní výhodou tohoto telefonu je možnost vložení dvou SIM karet a možnost využívání dvou čísel současně bez omezení. Mobilní telefon má dva fotoaparáty, které mají rozlišení 8 MP (zadní) a 2MP (přední). Fotoaparáty je dokonce možné ovládat pomocí hlasových příkazů. Hlasový příkaz vám pomůže vyrobit fotografii nebo nastavit širokou škálu režimů fotografování jako je například Panorama, Best Shot, Multi-angle View a podobně. Zadní fotoaparát s rozlišením 8 MP je vybaven automatickým zaostřováním. Hlasové ovládání lze deaktivovat a nadále používat klasické tlačítko. Fotografovat lze i za zhoršených světelných podmínek, protože přisvětlovací dioda osvětlí prostor, který je fotografován. Dále určitě oceníte technologii Studio Sound pro zlepšení zvukového zážitku, zesílení zvuků a zvýraznění basů. Samozřejmostí je možnost připojení k WiFi 802.11 b/g/n a využívat tak veškeré možnosti internetu včetně sociálních sítí. Bluetooth 4.0 vám zase umožní spárování telefonu s jiným zařízením pro výměnu dat.

Hlavní přednosti:

  • duální provedení
  • ochranný filtr modrého světla
  • WiFi 802.11 b/g/n
  • automatické zaostřování
  • přisvětlovací dioda
  • zvýraznění basů
  • RAM: 2 GB

Společnost Acer se zaměřuje na vývoj a prodej svých značkových produktů v oblasti informačních technologií. Acer nabízí své produkty v Evropě, na Středním východě, v Africe, Americe, Asii, Tichomoří, Číně a na Tchaj-wanu. Společnost byla založena v roce 1976 a do historických milníků společnosti patří převzetí IT divize americké společnosti Texas Insrumets (1997) nebo převzetí společností Gateway a Packardbell (2008). Acer Group patří mezi 4 největší producenty osobních počítačů a globálně zaměstnává přes 7400 zaměstnanců. Současnou úspěšnou misí společnosti Acer je snaha prolomit bariéry mezi lidmi a technikou.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro Acer Liquid Z520 16GB Black Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Acer Liquid Z520 16GB Black.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací