Dvouletá záruka pro firmy Nákupy pod palcem s aplikací Alza

MSI GeForce GTX 1060 ARMOR 6G OCV1

Zobrazit katalog
MSI GeForce GTX 1060 ARMOR 6G OCV1
4,9 63 hodnocení
Grafická karta 6GB GDDR5 (8008MHz), NVIDIA (GP106) Pascal GeForce GTX1060 (1544MHz), Boost clock 1759MHz, PCIe x16, 192bit, 2x DisplayPort, DVI, 2x HDMI
Kód:  EF382k2a Prod. číslo:  GTX 1060 ARMOR 6G OCV1 Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

MSI GeForce GTX 1060 ARMOR 6G OCV1

Máte v plánu nákup nadupané herní grafiky, která rozjede nejlepší herní pecky současnosti? Pak vás zajisté nadchne MSI GeForce GTX 1060 ARMOR 6G OCV1 disponující 6 GB paměti o frekvenci 8008 MHz. S takovou pamětí, 192Bit sběrnicí a jádrem o frekvenci 1544 MHz dostanete kvalitní obraz i při hraní na nejvyšší detaily. Grafická karta vybavená rozhraním PCI Express x16 3,0 nabízí celkem 5 výstupů k zapojení do monitoru. Prioritu dal výrobce konektorům DVI, HDMI a DisplayPort. Aktivní typ chlazení má na svědomí výrazně nízké teploty i přes vyšší zatížení.

Významné přednosti herní grafické karty MSI GeForce GTX 1060 ARMOR 6G OCV1

  • Ke tvorbě grafického čipu GF GTX 1060 byla použita 16 nm technologie
  • Vysílání obrazu až do 5 monitorů
  • Vyvinutá ke hraní těch nejlepších her na trhu
  • Spotřeba grafické karty se vejde do 120 W
  • Minimální napájecí výkon grafické karty musí být 400 W
  • Nadšence virtuální reality určitě potěší technologie podporující virtuální realitu

Chlazení a rozměry grafické karty MSI GeForce GTX 1060 ARMOR 6G OCV1

Aktivní způsob chlazení je známý hlavně díky spolehlivému způsobu vyhnutí se vysokých teplot. MSI GF GTX 1060 s celkovou šířkou 279 mm doplňuje hloubka 38 mm a výška 140 mm. S takovou grafickou kartou byste neměli narazit na problém u většiny PC skříní.

Operační paměť 6 GB RAM typu GDDR5

Paměť grafické karty MSI typu GDDR5 je nejfrekventovanějším typem paměti na trhu. Střetnete se s ní u low, middle i high endových grafických karet. GDDR5 reprezentuje ideální kombinaci mezi poměrem ceny, výkonu a spotřeby ve střední třídě.

  • Nevíte, jak si vybrat správnou grafickou kartu? Záleží především na požadovaném výkonu grafické karty. Důležitý je také typ rozhraní, kterým se připojuje k základní desce. Pro pomoc s výběrem zadejte požadované parametry grafické karty.

Parametry a specifikace

Šířka
279 mm Hotovo!
Výška
140 mm Hotovo!
Hloubka
38 mm Hotovo!
Výrobce čipu
NVIDIA GeForce Hotovo!
Modelové označení
NVIDIA GeForce GTX 1060 Hotovo!

Rozměry

Šířka
279 mm Hotovo!
Výška
140 mm Hotovo!
Hloubka
38 mm Hotovo!

Čip

Výrobce čipu
NVIDIA GeForce Hotovo!
Modelové označení
NVIDIA GeForce GTX 1060 Hotovo!
Počet stream procesorů
1 280× Hotovo!
Výrobní technologie
16 nm Hotovo!

Výkon a použití

Použití
Hraní her Hotovo!

Paměť

Velikost operační paměti RAM
6 GB Hotovo!
Typ paměti
GDDR5 Hotovo!
Šířka sběrnice
192-Bit Hotovo!

Frekvence

Frekvence jádra
1 544 MHz Hotovo!
Frekvence paměti
8 008 MHz (8,01 GHz) Hotovo!

Rozhraní

Pro připojení k PC
PCI Express x16 3.0 Hotovo!
Pro připojení monitoru
DisplayPort, DVI, HDMI Hotovo!
Počet výstupů pro nabíjení
5 Hotovo!

Technologie

Speciální funkce grafické karty
GeForce VR-Ready Hotovo!
Verze DirectX
12 Hotovo!

Chlazení

Typ chladiče
Aktivní Hotovo!
Velikost chladiče
Dvouslotový Hotovo!

Spotřeba

TDP
120 W Hotovo!
Přídavné napájení
1x 8-pin Hotovo!
Doporučený výkon zdroje
400 W Hotovo!
Více parametrů

Tchajwanská společnost MSI (Micro-Star International) si vydobyla pevné místo ve světě IT především produkcí základních desek pro stolní počítače. Zaměřuje se však také na grafické karty, barebone počítače, notebooky, síťové produkty, servery a mnohé další počítačové komponenty. Produkty nesoucí značku MSI podporují nejmodernější technologie a dopřávají svým uživatelům potřebný výkon pro všechny typy nasazení. Zvláště intenzivně se MSI věnuje dnes tolik rostoucímu segmentu herních notebooků.

Poznámka:

Zboží není samostatně funkčním celkem a může vyžadovat odbornou montáž.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

Dobrý den, šla by tato grafická karta k mému pc? PC:Odkaz do neznáma - zdroj tam není napsaný, ale podle popisu by měl stačit GK:https://www.alza.cz/msi-geforce-gtx-1060-armor-6g-ocv1-d4480942.htm Děkuji za opověď

12 tisic za gtx 1060....to je choré, vydrbaní mineri.

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jakto že tato grafická karta zdražila v období 1 měsíce o 1400?

Dobrý den, zakoupil jsem tuto GK, bohužel mi nefunguje v zákl. desce. Poradíte prosím nějakou zákl. desku se socketem 1155? Mám intel I5-2500 Díky

Dobrý den, jaký je rozdíl mezi touto kartou a MSI GTX 1060 ARMOR 6G OC? Opravdu je jen v počtu a typu výstupů?

dobrý den chtěl by sem se zeptat kolik fps tato Grafická karta zvládne fortnite děkuji za odpověď

Dobrý den, chtěl bych se zeptat kdy bude toto zboží znovu na skladě. Pokud nebude tak se chci zeptat zda-li je grafická karta GTX 1650 dobrou alternativou či nikoliv. Děkuji za odpověď.

jde na teto graficke kartecrossfire ? a kdyz koupim o neco slabsi a tuhle bude crissfire fungovat... ?

Zdravím. Bude tato grafická karta fungovat s základní deskou gigabyte ga-h61m-ds2-dvi a procesorem intel pentium g2130?

Půjde tato karta k Intelu core i5 6600 nebude ji brzdit popřípadně jakou byste doporučili

123...
Diskuze a poradna k MSI GeForce GTX 1060 ARMOR 6G OCV1
Další informace

MSI GTX 1060 Armor 6G OCV1 (RECENZE A TESTY)

Grafické karty edice Armor společnosti MSI disponují povedeným černo-bílým designem. Nabídne MSI GTX 1060 Armor 6G OCV1 vedle elegantního zevnějšku i odpovídající výkon? V naší recenzi si MSI GTX 1060 Armor 6G OCV1 řádně otestujeme.

Gigabyte GTX 1050 Ti G1 Gaming 4G (RECENZE A TESTY)

Nabídka grafických karet NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti je i dnes více než slušná, a tak vybrat si tu správnou, která by uspokojila potřeby nenáročného hráče počítačových her, není až tak jednoduché. My si dnes otestujeme grafickou kartu Gigabyte GTX 1050 Ti G1 Gaming 4G a kdo ví, třeba to bude karta jako stvořená právě pro vás.

Sapphire Nitro+ RX 580 8GD5 Special Edition (RECENZE A TESTY)

Boj o to nejčelnější místo výkonnostního žebříčku mainstreamových grafických karet je vždy centrem pozornosti široké komunity hráčů počítačových her. Nyní na jeden takový boj určitě dojde, v dnešní recenzi si totiž přestavíme a také otestujeme nadstandardně taktovanou grafickou kartou Sapphire Nitro+ RX 580 8GDB Limited Edition.

Asus RX 560 O4G EVO (RECENZE A TESTY)

Možná ani nevíte, že pod označením Radeon RX 560 se dnes prodávají hnedle dvě rozdílně výkonné varianty grafických karet. V dnešní recenzi si představíme grafickou kartu Asus RX 560 O4G EVO, která je představitelem právě té slabší varianty, ale hlavně si také ukážeme, jak v nabídce grafických karet správně rozpoznat toho Radeona RX 560 výkonnějšího.

Gigabyte GTX 1050 OC 2G (RECENZE A TESTY)

Ne všichni hráči vyžaduji výkonné a drahé grafické karty. Někdo hraní počítačových her bere jen jako občasnou kratochvíli, a není proto ochoten za grafickou kartu dát celou výplatu. Gigabyte GTX 1050 OC 2G patří právě mezi ty méně výkonné, leč také levnější grafické karty, které by mohly oslovit nejednoho nenáročného hráče počítačových her. Jak se této grafické kartě vedlo v testech se můžete přesvědčit v naší recenzi.

Gigabyte RX 560 Gaming OC 4G (RECENZE A TESTY)

Nenáročné počítačové hry a jednoduchý eSport Gaming. Tak to jsou přesně oblasti, na které cílí grafická karta Gigabyte RX 560 Gaming OC 4G. Ta sice disponuje skromným herním výkonem, může však nabídnout docela zajímavou pořizovací cenu a jak uvidíte v této recenzi, také velmi solidní provozní vlastnosti.

Asus Cerberus GTX 1050 Ti O4G (RECENZE A TESTY)

Asus Cerberus GTX 1050 Ti O4G spadá do novější edice grafických karet s názvem Cerberus, které jsou společností Asus speciálně „vyšlechtěny“ pro účely vypořádání se s dlouhodobou herní zátěží. Jak tato grafická karta nakonec dopadla v našich testech na Alza.cz, o tom se můžete dočíst právě v této recenzi.

Gainward GTX 1060 3GB (RECENZE A TESTY)

Grafické karty GeForce GTX 1060 jsou mezi středně náročnými hráči počítačových her velice populární a na této vlně se veze také společnost Gainward, v jejíž nabídce můžete nalézt hnedle několik těchto grafických karet. Jednou z nich je grafická karta s prostým názvem Gainward GTX 1060 3GB, kterou si dnes také otestujeme.

Gigabyte GTX 1060 Windforce OC 6G (RECENZE A TESTY)

Výborný mainstreamový výkon v docela malých rozměrech. Tak přesně to by měla nabízet grafická karta Gigabyte GTX 1060 Windforce OC 6G. Jestli tomu tak opravdu je, o tom se můžete sami přesvědčit v naší recenzi, kde jsme tuto grafickou kartu řádně otestovali.

Far Cry 5 (TESTY) – výkony grafických karet AMD i NVIDIA

Far Cry 5 je jednou z nejúspěšnějších počítačových her poslední doby, která si získala srdce nejednoho hráče. Tématem tohoto článku však není pění ód na tuto skvělou hru společnosti Ubisoft. Dnes se podíváme, jak si v této hře vedou grafické karty současné generace a také vám poradíme, s jakými kartami si Far Cry 5 zahrajete nejlépe.

Asus Strix GeForce GTX 1660 Ti (RECENZE A TESTY): Levná grafická karta bez ray tracingu

Nové grafické karty GeForce GTX 1660 Ti jsou tu, a i když u nich budete jen marně hledat podporu pro real-time ray tracing či DLSS, žádným nedostatkem herního výkonu rozhodně netrpí. O tom se ostatně můžete přesvědčit právě v této recenzi grafické karty Asus Strix GTX 1660 Ti O6G Gaming, kterou jsme pro vás na Alza.cz pěkně otestovali.

Shadow of the Tomb Raider (ROZBOR) – Test vlivu nastavení detailů na výkon

Otestovali jsme pro vás hru Shadow of the Tomb Raider. V článku se dozvíte, jak jednotlivé detaily ovlivní výkon a kvalitu obrazu. Díky tomu si můžete hru nastavit s co nejmenšími kompromisy a vychutnat si ji v maximálních možných detailech. Jako již tradičně se ale také podíváme na rozdíl mezi AMD a NVIDIA grafickou kartou.
Recenze MSI GeForce GTX 1060 ARMOR 6G OCV1
Příslušenství pro MSI GeForce GTX 1060 ARMOR 6G OCV1 Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si MSI GTX 1060 ARMOR 6G OCV1. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MSI GTX 1060 ARMOR 6G OCV1. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MSI GTX 1060 ARMOR 6G OCV1. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: MSI GeForce GTX 1060 ARMOR 6G OCV1.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací