Dvouletá záruka pro firmy AlzaBoxy Q1

Xiaomi Mi4 16GB White

Zobrazit katalog
Xiaomi Mi4 16GB White
4,7 3 hodnocení
Mobilní telefon 5" IPS 1920x1080, Procesor Qualcomm Snapdragon 801 Quad core 2.5 GHz, RAM 3GB, interní paměť 16GB, Fotoaparát 13 Mpix LED blesk, A-GPS, Wi-Fi 802.11 a/ac/g/n, Bluetooth 4.0, 3G, FM rádio, Micro USB, Micro SIM, Android 4.4
Kód:  XI003a5 Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

Xiaomi Mi4 16GB White

Čínský drak Xiaomi vtrhnul i do evropských zemí s maximální sílou a na zlatém podnose vám přináší pořádně vypečený model. Mi4 se totiž pyšní dokonalou stavbou těla z kvalitní nerezové oceli a vyhlazené okraje rámečku mají nástřik z odolné barvy, která zabrání ulpívání otisků prstů. Do takhle exkluzivního těla je zasazen displej té nejvyšší kvality u produkce firmy Sharp. Celých 5 palců s Full HD rozlišením prostě rozzáří každý váš den.

Zajímavý kousek pro náročné

Vysoce výkonný a zároveň úsporný čtyřjádrový procesor Qualcomm Snapdragon 801 na frekvenci 2,5 GHz se ve spojení s grafickým procesorem Adreno 330 postará o skvělý zážitek z veškeré multimediální zábavy. I ty nejnáročnější hry pojedou na plné pecky. Tento top model byl navíc obdařen Androidem ve verzi 4.4.4 KitKat, který je doslova vyšperkovaný jedinečnou nadstavbou MIUI. Pestré uživatelské rozhraní nabízí celou škálu modifikací a rozhodně vzbudí příjemný pocit při jeho používání.

Nabíječku nechte doma

Nutno ocenit, že ve výbavě nechybí prakticky nic a třeba 13Mpx fotoaparát dosahuje nadprůměrných kvalit. Jeho spuštění trvá pouhé 0,3 vteřiny a rozhodně vám tedy nic neuteče. Zároveň umí i nahrávání videa v HDR a v neskutečně kvalitě 4K. O přísun blahodárné energie se stará akumulátor s kapacitou 3080 mAh. V dnešní době se jistě jedná o nadstandardní hodnotu a během vydatného používání se bude určitě hodit. Jedinečnost přístroje lze ještě navýšit pomocí vyměnitelného zadního krytu. V nabídce příslušenství se nachází již několik skvostů z pravé kůže nebo dřeva.

Parametry a specifikace

Konstrukce a barva

Typ
Dotykový displej Hotovo!

Fotoaparát

Rozlišení hlavního zadního fotoaparátu
13 Mpx Hotovo!
Rozlišení předního fotoaparátu
8 Mpx Hotovo!
Maximální světelnost
f/1,8 Hotovo!
Maximální rozlišení videa
3840 × 2160 (4K Ultra HD) Hotovo!
Funkce fotoaparátu
Přisvětlovací dioda Hotovo!

Paměť a výkon

Značka procesoru
Qualcomm Hotovo!
Počet jader procesoru
4 × Hotovo!
Frekvence procesoru
2,5 GHz (2 500 MHz) Hotovo!

Komunikace a síť

Typ hlavní SIM karty
Micro SIM Hotovo!

Konektory a senzory

Konektory
Jack (3,5mm), USB micro Hotovo!

Software

Verze operačního systému
Android 4.4 KitKat Hotovo!
Více parametrů

Xiaomi

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

S tou cenou si delate legraci? U konkurentnich obchodu lze koupit za 5600kc NOVY pristroj. Pouzity za bezmala 10tisic je opravdu hodne.....

Diskuze a poradna k Xiaomi Mi4 16GB White
Příslušenství pro Xiaomi Mi4 16GB White Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Xiaomi Mi4 16GB White. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Xiaomi MI4 16 GB Weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Xiaomi MI4 16 GB Weiß. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Xiaomi Mi4 16GB White.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací