ASUS RT-N12plus

Zobrazit katalog
ASUS RT-N12plus
4,6 243 hodnocení
WiFi router s WiFi 4, 802.11/b/g/n, až 300 Mb/s, single-band, 4 × LAN až 100 Mbit, 2× externí anténa, WPS, WEP 64bit, WEP 128bit, WPA-PSK, WPA2-PSK, WPA-Enterprise a WPA2-Enterprise, QoS (Quality of Service), UPnP, VPN a rodičovská kontrola
Kód:  NM145n17 Prod. číslo:  90IG01N0-BM3010 Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

ASUS RT-N12plus


Všestranné zařízení pro každou síť

ASUS RT-N12plus je router třídy Wireless N s rychlostí 300 Mb/s, který nabízí kabelové i bezdrátové připojení optimalizované speciálně pro malé firmy a domácnosti. Pomocí technologie 2T2R MIMO a dvojice externích antén s vysokým ziskem 5 dBi zajišťuje širší pokrytí a vyšší bezdrátový výkon. Proto je ideální pro streamování HD videa, VoIP hovory nebo hraní on-line her.


Tato fotografie je vypnuta z colorboxu a nebude se v něm tedy zobrazovat.
Pokryje větší prostor

Pokryje větší prostor

Lepší pokrytí ve větší oblasti

Externí antény s vysokým ziskem 5 dBi zajišťují silnější signál a širší pokrytí ve větších domech a kancelářích. Provedení routeru je rovněž vhodné pro použití ve vícepodlažních budovách se zařízeními umístěnými v různých podlažích.


Řízení přístupu

Díky podpoře několika sítí lze vytvořit flexibilní nastavení přístupu, které umožňuje nastavit priority pro různá připojení pro členy týmů a hosty bez nutnosti sdílení hesla. To zajišťuje široké možnosti připojení a současně minimalizuje nebezpečí neoprávněného přístupu a jiných hrozeb.

Tato fotografie je vypnuta z colorboxu a nebude se v něm tedy zobrazovat.
Řízení přístupu

Umí až 4 rozdílné Wi-Fi sítě


Tato fotografie je vypnuta z colorboxu a nebude se v něm tedy zobrazovat.
Plynulý internet v každém pokoji

Plynulý internet v každém pokoji

Zvládne i zesilovat signál

Univerzální režim opakovače okamžitě zvýší dosah bezdrátového signálu jakéhokoli standardního bezdrátového routeru, a nabídne tak plynulé a rychlé připojení ve větších prostorech nebo dokonce vícepodlažních budovách.


Snadné zprovoznění

V intuitivním uživatelském rozhraní ASUSWRT najdete všechny aplikace potřebné pro nastavení, monitorování a správu sítě z jediného místa.

Snadné nastavení routeru ASUS pomocí smartphonu, tabletu či počítače během pouhých 30 sekund a v pouhých 3 snadných krocích. Stačí pouze připojit kabely k routeru, spustit webový prohlížeč a řídit se pokyny průvodce instalací, který vás okamžitě připojí k internetu.

Tato fotografie je vypnuta z colorboxu a nebude se v něm tedy zobrazovat.
Rozhraní ASUSWRT

Rozhraní ASUSWRT

  • Vhodným způsobem jak rozšířit dosah WiFi sítě je použití tzv. extenderu.

Veškeré nastavení, funkce a grafické rozhraní v češtině ASUSWRT naleznete zde

Parametry a specifikace

Standardy
802.11b, 802.11g, 802.11n Hotovo!
Typ WiFi
WiFi 4 Hotovo!
Pásma WiFi
2,4 GHz Hotovo!
Rychlost WiFi přenosu
300 Mb/s Hotovo!

Standardy a frekvence

Standardy
802.11b, 802.11g, 802.11n Hotovo!
Typ WiFi
WiFi 4 Hotovo!
Pásma WiFi
2,4 GHz Hotovo!

Rychlost

Rychlost WiFi přenosu
300 Mb/s Hotovo!
Přenosová rychlost LAN portů
100 Mbit Hotovo!

Typ

Typ
Single-band Hotovo!

Konektory

LAN
4 × Hotovo!
WAN
Hotovo!

Vlastnosti antény

Počet externích antén
2 × Hotovo!
Zisk antény
5 dBi Hotovo!

Rozměry a hmotnost

Hloubka
11,1 cm Hotovo!
Šířka
14,6 cm Hotovo!
Výška
2,4 cm Hotovo!
Více parametrů

ASUS je symbolem růstu tchajwanské ekonomiky. Počátky společnosti se datuji k 2. dubnu 1989, kdy jako malý výrobce základních desek s několika málo zaměstnanci započal svou činnost. Dnes celosvětově zaměstnává více jak 12 500 zaměstnanců. Jeho produkty nalezneme téměř ve všech kategoriích trhu s informačními technologiemi. Produkty společnosti v sobě kloubí příznivou cenu a vysokou kvalitu. Pozornost ASUSu je zaměřena především na stolní počítače, notebooky, telefony, optické mechaniky a komponenty. Ve výrobě základních desek je společnost dnes dominantním hráčem na trhu s podílem téměř 40 %.   

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

Dobrý deň, viete že predávate router ktorý zo strany výrobcu nieje už dlho podporovaný? Posledný update fw.: 2017/03/31 Verzia 3.0.0.4.380.7378 Alebo máte informácie o nejakej pripravovanej aktualizácií ? Lebo rok 2017 je už dávno za nami a vzhľadom na bezpečnosť ide už o zastarané zariadenie.

jaký je rozdíl mezi tímto modelem a asus rt-n11p?

Dobrý den tento router vlastním.. Včera v našem městě vyply elektřinu kvuli nejake udrzbe.. Po te kdyz elektrinu zaply mi nejde vubec internet porad to pise na pc ze není zapojen kabel v modemu nebo tak. Router mám cca 3 týdny.. Poradíte co s tím? Děkuju..

tento router jen zapojí do zásuvky a už to funguje? jsem nezkušený

dobrý deň, v popise sa píše že router vie aj VPN - v akom zmysle - dokážem si na ňom nakonfigurovať PPTP VPN ? alebo že len dokáže “povoliť / zakázať” PPTP ? ak to nedokáže - viete odporučiť iný router ?

Dobrý den! Předpokládám, že i u tohoto routeru lze nastavit porty na Bridge a používat ho jako switch s wifi. Routování mi totiž zajišťuje modem O2 v jiné části domu.

Mám router Asus RT-N12+ ktorý som kúpil pred týždňom tu a pri zapojení do siete nechce detekovať wan/adsl kábel. Kábel bol aj menení no stále to neide.

Dobrý den, podporuje tento router IPv4? Potřebuji nahradit starší router v síti, kde tento protokol stále běží (T-Systems od T-Mobile). Druhá otázka: bude tento router dost silný na 80m2 velký byt, když bude umístěn asymetricky v jedné místnosti a do nevzdálenějšího místa pokrytí bude cca 10 m? Děkuji za odpovědi, JB

Pozor, tento router nemá OpenVPN klienta jako jiné ASUS routery, pouze zastaralý, nebezpečný a nekompatibilní protokol PPTP! Zároveň má příliš malou flash na přehrání například dd-wrt.

Dobrý den, lze pouzit pro zesílení signálu z jiného routeru? Dekuji

123...
Diskuze a poradna k ASUS RT-N12plus
Příslušenství pro ASUS RT-N12plus Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ASUS RT-N12plus. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Wi-Fi Router ASUS RT-N12plus. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Wi-Fi Router ASUS RT-N12plus. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ASUS RT-N12plus.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací